Werkwijze
Samenwerken met Gepae? Dat gaat zo.

Als je bouwt, komt daar heel wat bij kijken. Bij Gepae begeleiden we je van begin tot einde. We vertrekken van jouw wensen, maken duidelijke afspraken en houden ons aan een haalbare planning.

1

Kennismakingsgesprek en offerte

Alles begint met een offerte op maat. Zo weet je goed wat je kan verwachten. Gaat het om een uitgebreid project? Dan spreken we graag op voorhand af om de situatie ter plekke te bekijken.

2

Planning

Keur je de offerte goed? Dan kunnen we beginnen inplannen. We komen langs voor een stand van zaken en spreken een timing af.

3

Opstart en opvolging werken

Zodra de werken beginnen, krijg je een vaste contactpersoon die de werf opvolgt en het hele proces nauwkeurig coördineert. Daar kan je op elk moment bij terecht met al je vragen en bedenkingen.

4

Oplevering en nazorg

Als je project klaar is, kan je met een gerust hart de verhuisdozen uitpakken. Toch nog een vraag? Ook na de oplevering zijn we er voor jou. Stuur een mailtje of bel ons en we komen ter plaatse.

Overtuigd van onze aanpak?

Laat weten wat je voor ogen hebt. We zetten graag onze schouders onder jouw project!

Details zijn voor ons geen details

We besteden ontzettend veel zorg aan onze projecten. Het kleinste detail is van belang. Daarom investeren we permanent in processen, technieken, materialen en mensen. Je legt je vertrouwen in de handen van ervaren stielmannen die pas tevreden zijn als alles tot in de puntjes klopt.

Magazijn als motor

Ons magazijn is het hart van ons bedrijf. Het biedt ons 2000 m² ruimte om materialen voor langere tijd te stockeren. Zo zijn we minder afhankelijk van leveranciers, kunnen we korter op de bal spelen en gaat jouw project een pak sneller vooruit.

We maken alles zelf in ons atelier

Al het maatwerk zoals kasten, deuren en glaswerk maken we eigenhandig in ons atelier. Het grote voordeel? We zijn zeker van de kwaliteit én we behouden de volledige controle over zowel het  productieproces als het budget en de timing.

Je volledige interieur door één partner?

Laat van je horen en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.