Aanbod / Wanden & plafonds

Schilderklare Gyproc- en pleisterwerken.

Pleisterwerken

Perfect bepleisterde muren zijn cruciaal voor de verdere afwerking van je interieur. De schilder kan sneller en fijner werken. Plinten, deuren en maatwerkmeubilair plaatsen wordt gemakkelijker. Zelf brengen wij het pleister met de spuitmachine aan. Het werkt makkelijker, gaat sneller en kost jou minder. Ben je zelf handig? Ramen isoleren of stucanet en lattenwerk plaatsen, kan je gerust zelf doen. We geven je graag tips tijdens het eerste werfbezoek.

Wij hechten veel belang aan specialisatie. Elk werk gebeurt door een andere expert. Zo garanderen we dat alles gedaan wordt door de beste man voor de job.

Gyprocwerken

Wil je een voorzetwand plaatsen? Een kamer opdelen? Of een plafond verlagen? Met Gyproc kan je een ruimte volledig transformeren. Wij verzorgen zowel de plaatsing van de platen als het voegen en plamuren. Nadien is alles perfect schilderklaar. Voer je bepaalde werken graag zelf uit, zoals de plaatsing van muurisolatie of elektriciteit? Dan houden we daar uiteraard rekening mee. Hoe en wat bespreken we uitgebreid op voorhand.

Zolder- en dakafwerking

Plannen om de zolder om te toveren tot een hobbykamer? Of moet het hellend dak van binnenuit geïsoleerd en afgewerkt worden? Wij plaatsen de isolatie, het dampscherm, het structuurwerk en verzorgen de afwerking met Gyproc of OSB-platen.