Aanbod / Vloeren

Alles begint met een goede basis.

Chape en vloerisolatie

Een slimme vloeropbouw draagt in grote mate bij aan je wooncomfort. Je kunt bij ons terecht voor alle chape- en isolatiewerken. Wij werken liefst met een traditionele chape, omwille van de bewezen kwaliteit en relatief snelle droogtijd. Zo kan je na enkele weken al verder met de vloerafwerking. Wat betreft isolatie heb je keuze uit PUR, cementgebonden vloerisolatie en harde isolatieplaten. De beste oplossing? Dat hangt af van de aard van je project of van wat je architect of EPB-verslaggever aangeeft.

Polybeton

Een gepolierde betonvloer ligt al lang niet meer enkel in fabrieken en loodsen. Ook in huis komt ze prachtig tot zijn recht. Deze vloer wordt volledig naadloos gegoten, waardoor ze een heel mooi, verruimend effect heeft. Bovendien is een betonvloer erg onderhoudsvriendelijk: eens stofzuigen, een dweiltje slaan en je kunt verder.

Mortex

Houd je van de uitstraling van beton? Dan is Mortex iets voor jou. Met deze minerale micromortel geef je een unieke toets aan je interieur. Vooral in de badkamer en douche komt het materiaal prachtig tot zijn recht. Omdat we alles met de hand aanbrengen, kan je oneindig variëren met kleuren en texturen. Bovendien is Mortex amper 3 mm dik. Je kan het op elke ondergrond plaatsen, wat de techniek uiterst geschikt maakt voor renovaties.

Een vloer is voor altijd. Neem voldoende tijd om te kiezen. Je krijgt van ons eerst een algemene offerte. Zodra je een tegel of parket hebt gekozen, passen we die aan. Zo weet je perfect waar je voor staat.

Tegelwerken

De tegelmarkt is in volle expansie. Tegenwoordig kan je kiezen uit heel verschillende materialen en formaten: natuursteen, keramiek, mozaïek, XXL-tegels, noem maar op. Wat je ook kiest, onze vloerders voeren alle vloerwerken tot in de puntjes uit. Bovendien beschikken we over een groot netwerk van leveranciers. Zo hoef je zelf niet nodeloos op zoek te gaan naar tegelwinkels.

Parket en laminaat

Kiezen voor parket is kiezen voor sfeer en gezelligheid. Niets dat meer warmte en authenticiteit uitstraalt dan een echte houten vloer. Bovendien kan je oneindig spelen met soorten, motieven en legpatronen. Wil je liever een goedkoper en toch duurzaam alternatief? Dan is laminaat een logische keuze: een natuurlijke uitstraling, gemakkelijk te plaatsen en uiterst onderhoudsvriendelijk.