Aanbod / Schilderwerken

Jouw interieur, met verve afgewerkt.

Schilderen

Een likje verf doet wonderen voor je interieur. Voor een zo fijn mogelijk afwerking gebruiken we een innovatieve spuittechnologie. De lagen vloeien perfect over in elkaar, wat een strakker resultaat geeft dan traditioneel schilderen. Is je huis bewoond? Dan schakelen we toch over op de verfrol. Zo kunnen we geleidelijker werken en kan jij gemakkelijk thuis blijven wonen.

Stuctechnieken

Wil je een speciaal effect geven aan je muren? Dan zijn er heel wat decoratieve schildertechnieken om uit te kiezen. Denk aan Mortex, kalkverf en streeptechnieken. Elke methode voegt op haar manier een bepaald textuur, schakering en levendigheid toe aan je interieur.

Tijdens de uitvoeringsfase betrekken we klanten zoveel mogelijk. We sturen bijvoorbeeld foto’s van de werken door via whatsapp. Zo ben je op de hoogte van wat er gebeurt in je huis en ben je helemaal mee in het verhaal.

Mouluren

Renoveer je een klassieke woning? Of houd je van een authentieke uitstraling? Stijlelementen zoals plafondlijsten, wandlijsten en lambriseringen zijn helemaal terug van weg geweest. Ideaal om je interieur een elegante, landelijke touch te geven.