Aanbod / Glaswerk

Een glasoplossing voor elk interieur.

Glazen deuren

Glazen deuren zorgen voor extra openheid en lichtinval in je woning. Ruimtes ogen ruimtelijker, terwijl ze toch afgesloten zijn voor geluid en temperatuur. Of het nu gaat om een getinte badkamerdeur, een pivoterende steellookdeur voor de living of een deur geïntegreerd in een glazen wand: wij maken alles op maat, volledig naar jouw behoeftes en wensen.

Met glas kies je voor licht, ruimtelijkheid en verbondenheid. We produceren ons glaswerk op maat van elke ruimte en elk project. De opmeting, plaatsing en afwerking doen we allemaal zelf.

Balustrades

Ook veiligheid is belangrijk in huis. Een glazen balustrade of borstwering aan je trap, vide of overloop kan levens redden. Dankzij het minimalistische en stijlvolle design verdwijnt ze mooi in je interieur. Ook buiten, op je balkon of dakterras, is een glazen balustrade een geschikte oplossing. Zo behoud je het uitzicht op de omgeving en zit je toch comfortabel.

Wanden

Met glazen wanden creëer je een open en luchtige leef- of werkomgeving. Licht kan diep tot in je gebouwen filteren, terwijl geluid gedempt wordt en de warmte vastgehouden blijft. Wil je een deur integreren in de wand? Dan geniet je van een totaaloplossing.